Medewerkers

Kairos-Breda is in 2008 opgezet door Loes.
Als zelfstandig werkend therapeut zoekt zij graag de verbinding met anderen omdat er door samenwerking meer mogelijk is en dit komt ten goede aan onze clienten. Er zijn twee vaste samenwerkingspartners, Corine en Maaike. Zij werken regelmatig als onderaannemers van Kairos-Breda bij opdrachten van de gemeente.

Loes de Jong

Loes is in 2005 begonnen met het begeleiden van kinderen met haar honden. In de jaren erna heeft ze zich door scholing en ervaring ontwikkeld tot kindertherapeut, gezinsbegeleider en autismespecialist.

Sinds 2008 heeft zij haar eigen praktijk.

Als zelfstandig therapeut heeft ze een betrouwbaar netwerk van collega’s op wie ze een beroep kan doen als dat nodig is. Loes werkt graag samen met haar drie border collies als dat een meerwaarde heeft voor de therapie en begeleiding.

Corine van der Heijdt

Corine heeft een jarenlange ervaring als leerkracht. Corine werkt nog steeds met veel plezier met het jonge kind op de basisschool. Corine heeft zich gespecialiseerd als kindercoach en als Rots en Water trainer. Hierdoor is zij bij uitstek geschikt voor het werken met jonge kinderen die kampen met sociaal-emotionele problematiek.

Maaike Smit-Menalda

Maaike is leerkracht en orthopedagogisch hulpverlener, daarnaast is zij ervaringsdeskundige als moeder van een kind met een prikkelverwerkingsstoornis.

Deze combinatie maakt haar zeer geschikt voor haar werk als studiecoach

Maaike begeleidt kinderen en jongeren bij het plannen en organiseren van hun huiswerk op school of thuis.

Allemaal werken we vanuit betrokkenheid en vanuit het besef dat ieder kind uniek is en recht heeft op respect.
We gaan niet uit van de problemen maar vooral van de kracht van het kind, zodat het kind weer zelfvertrouwen krijgt en verder kan met de positieve kanten die het (her)ontdekt heeft.

Daarnaast is Kairos-Breda onderdeel van de samenwerkende kindertherapeuten.

Kinderspel van Maroesja Suer (Stampersgat)

Heilbron coaching van Sherida Heilbron (Teteringen)

De ontdekkingsreiziger van Cynthia Burgerhoudt (Etten-Leur)

Er een intensief samenwerkingsverband voor thuiszitters

We-Walk Jeudzorg

Puntweerbaarheid

Spectrum Multimedia