Volwassenen

Als volwassene moet je van alles, een goede werknemer, ouder of partner zijn, sporten, lezen, creatief zijn… Voortdurend alle ballen in de lucht houden vergt veel. Op zo’n moment kun je behoefte hebben aan een gesprek met iemand die niet direct betrokken is bij de dingen waar je tegenaan loopt en die je helpt om te bekijken wat echt belangrijk voor jou is en welke kwaliteiten jou helpen om opgewassen te zijn tegen alle vragen die jouw omgeving je stelt.

Kairos voor volwassenen

(Samengesteld) gezin

Ouder ben je altijd van een kind en vaak ook in relatie tot een andere ouder dichtbij of ver weg. Dat is niet altijd eenvoudig en er kunnen veel factoren zijn die het ouder zijn voor jou niet vanzelfsprekend maken. Factoren van je kind, de andere ouder of factoren van jezelf of allemaal tegelijk. Ik kan je helpen bij het vinden van de ouderrol die het beste bij jou en je omgeving past. Daarbij kijk ik vooral naar jouw kwaliteiten en wat je daarmee kan doen binnen jouw systeem.

Ouderschapsplan

Scheiden is voor ouders vaak pijnlijk maar ook voor hun kinderen. Een goed ouderschapsplan of goede omgangsregeling is onontbeerlijk vooral in de eerste periode na de scheiding waarin iedereen nog moet leren omgaan met de nieuwe situatie.

Thuiszitters

Ouder van...

Een kind met een ontwikkelingsstoornis, een huilbaby, een ingewikkelde puber, een gevoelig kind, jouw kind….. Van wie je ook de ouder bent, soms heb je behoefte aan een luisterend oor. Iemand die met je meedenkt vanuit een professionele achtergrond. Soms is één gesprek al voldoende om je weer in je kracht als ouder te zetten en je weer op weg te helpen. Ook een gezinsgesprek of een gesprek samen met je kind is mogelijk.